leksakeronline

Leksaksaffärer online

Är du ute efter speciella leksaker är det inte ovanligt att du får söka dig online. Utbudet på leksaksbutikerna online är enormt och du kan enkelt ”klicka hem” det du vill köpa.

Fördelar med onlinebutikerna är det enorma utbudet och ofta riktigt bra villkoren, får varan hemskickad till dig och priset är ofta bättre än de fysiska butikerna. Nackdelen är såklart att du inte får leksaken direkt utan får räkna med att vänta någon dag och shoppingen kanske inte blir riktigt lika spontan som den skulle blivit i en riktig butik; på gott och ont.

Allt om leksaker har gjort en gedigen granskning av leksaksbutiker på nätet och jämfört deras villkor, fraktalternativ och kundtjänster. Du kan själv läsa deras granskning men slutsatsen är att många onlinebutiker erbjuder riktigt generösa villkor, vissa har till och med öppet köp i ett helt år efter ditt köp. Det absolut minsta rättigheterna du har när du handlar online (gäller all onlinehandel) är att du har 14 dagars ångerrätt från att du mottagit din vara.

Vilka leksaker lämpar sig extra bra att handla online?

Leksaker där det finns en myriad olika varianter och du är ute efter en specifik – då kan det vara läge att leta online; den lokala leksaksbutiken kan såklart inte ha precis allt i lager. Exklusiva LEGO-byggsatser är en vara som du kan behöva leta upp online, men också andra nisch-leksaker.